Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland

Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland

Het bestuur

Nicole de Haas

Nicole de Haas, voorzitter

Ik werk internationaal als docent en medium en geef les in en demonstreer alle aspecten van het mediumschap. In de afgelopen jaren ontstond de wens om een ontmoetingsplek te creëren voor mensen die graag meer willen leren over mediumschap en Spiritualisme. Nederland heeft net als vele andere landen een rijke historie op het gebied van mediumschap en Spiritualisme en het is belangrijk dat dit niet alleen veilig gesteld wordt voor volgende generaties, maar ook dat het wordt gedeeld. Graag zet ik mij hiervoor in en ik doe dit met een fantastisch team die zich daar met mij hard voor maakt.


Jessica van Lingen

Jessica van Lingen, penningmeester

Mijn naam is Jessica van Lingen en ik zit als penningmeester in deze Stichting. Ik werk als mondhygiënist in mijn eigen mondhygiënepraktijk en daarnaast geef ik consulten waarbij mijn aandacht met name gaat naar hulp bieden aan mensen om hen te helpen meer vanuit hun hart te leven. Het Spiritualisme en mediumschap heeft het afgelopen decennium mijn leven enorm verrijkt. Van kinds af aan verslind ik boeken. Kunst in het mediumschap, zoals schilderijen, foto’s en voorwerpen hebben mijn speciale aandacht. Daar is zoveel over te lezen, te zien en te ervaren. Dat gun ik iedereen! Dit alles te samen is de reden dat ik mij inzet voor de Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland.


Mannie Berghorst

Mannie Berghorst, secretaris

Ik ben vaste deelnemer in 2 circles, in een fysieke circle en healing circle. Daarnaast ben in ontwikkeling op het pad van spirit art en mediumschap, waarbij ik het erg mooi vind om auragraphs te maken. Mijn motivatie voor deelname aan dit bestuur is dat de Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland het doel heeft en zich hard maakt voor hetgeen wat aansluit bij mijn persoonlijke opvattingen. Mijns inziens een noodzakelijke aanvulling en verdieping op de bestaande informatie. Vanaf mijn vroege jeugd heb ik een diepe interesse in levenswijsheden waaronder Spiritualisme en hierdoor ben ik van mening dat het een menselijke drang is geïnformeerd te willen worden en voeding voor de ziel te vergaren! Hierdoor vindt meer verdieping plaats en verbreding van kennis gevolgd door ontplooiing. En dit komt ten goede voor de mens maar zeker ook voor de Spirituele wereld.Veronique Janssens

Veronique Janssens, bestuurslid

Zo’n 8 jaar geleden raakte ik na een demonstratie avond gefascineerd door het mediumschap en Spiritualisme. Ik volgde verschillende opleidingen en ontdekte de kracht ervan en de schat aan waardevolle informatie die verspreid over de hele wereld te vinden was. Ik was gelijk enthousiast toen ik hoorde van het plan om kennis, literatuur en speciale objecten samen te brengen op een inspirerende plek. Dat maakt het voor iedereen toegankelijk en hiermee blijft de rijke internationale geschiedenis voor iedereen en dus ook voor volgende generaties bewaard. Voor mij meer dan genoeg om me belangeloos in te zetten voor deze mooie Stichting!


Doneren
paypal

Doneer voor de Stichting Spiritualisme en Mediumschap via PayPal